cv – kort fortalt.

Født 1973 i Sønderjylland, student fra Ribe Katedralskole.

Diplomeksamen fra DKDM (orgel og kirkemusik)

Cand. theol. fra KU

Nu: sognepræst ved Taksigelseskirken og Lundehus kirke på det yderste Østerbro

Årene er gået med:

At drømme og svømme – var nok det, jeg brugte mest tid på som barn. Jeg legede ikke rigtig med dukker, men havde én, der hed Joanna, efter Gasolin’-sangen. Svømning er en god sport for drømmere, man tænker så dejligt når man ligger i vandet. Der var træning hver dag og stævner i weekenden det meste af min folkeskoletid.

Musik. Som udøvende altid klassisk: Sang, klaver, blokfløjte, direktion, børnekor og orgel. Som lyttende mest beat: Iggy Pop, David Bowie, Kate Bush, Pixies, Nick Cave og mange flere. Rejser og venskaber har lært mig at glædes over musik fra Mexico og Cuba: Chavela Vargas, Trio Matamoros, Poblo Milanes og den slags.

Litteratur. Marilynne Robinson, Brontë-søstrene, Virginia Woolf, Dostojevskij, Knausgård, Rilke og mange flere. Og Sarvig, i en kategori for sig.

Rejser. Til Cuba, Mexico, USA og Tanzania

Familie. Særlige mennesker, som jeg deler mit liv og min hverdag med.

Fritid. Kigge ud i luften. Læse avis. Jeg var i en årrække formand for repræsentantskabet i Andelskassen Fælleskassen og prøver til stadighed at kanalisere mit engagement i politik og samfund ud i noget godt og konstruktivt. Pt. er jeg suppleant i bestyrelsen for foreningen Åndsfrihed.

Kontaktoplysninger: e-post: jbd@km.dk, tlf 39 46 46 66, mobil 51 21 46 76

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *